Sunt descoperiri ceva mai recente în știință care ating și domeniul sănătății…

Sunt descoperiri ceva mai recente în știință care ating și domeniul sănătății, explicate de un doctor profesor universitar la Facultatea de Medicină, care a ieșit cu mult din limitele a ceea ce se predă la facultate și este deschisă la a cunoaște mai mult și de a învăța și pe alții.

De ce ne pot ajuta cele de mai jos pe noi, povestite de doamna doctor?

Înțelegem mai bine cum să folosim mai eficient apa de băut și uleiurile esențiale (înțelegem niște fenomene subtile). Uleiul esențial conține și o informație complexă specifică plantei din care este extras, nu e doar chimie pură.

Este un fenomen de rezonanță. Informația din ulei, când punem o picătură de ulei esențial în apă, deși nu se dizolvă în apă, apa preia informația în tot volumul ei.

Ne apropiem astfel de a înțelege mai bine de ce apa care formează clustere mai mici (aglomerări de molecule), ne hidratează mai bine și ne energizează. Este posibil să bem apă aparent destulă și să nu fim hidratați suficient.

Aceste descoperiri ne mai pot ajuta să înțelegem de ce o rugăciune scurtă (de 3-5 secunde), sub forma unei intenții – puterea unui gând – spusă mental sau verbal înainte de a folosi un ulei esențial, are capacitatea de a amplifica proprietățile terapeutice ale unui ulei esențial. Este vorba de memoria uleiului și de un fenomen de rezonanță.

Nu recomand rugăciuni mai lungi după ce ai amestecat uleiurile în palmă, pentru că se evaporă.

Pot face asta pentru toată sticluța de ulei. Pe de altă parte dacă amprentez astfel toată sticluța nu e cea mai bună metodă daca o vor folosi și alte persoane. Un ulei se folosește pentru mai multe afecțiuni, nu pot știi dinainte la ce îl voi folosi. Intenția (rugăciunea) e ca un program. Creez intenția strict pentru nevoia de moment. În timp acel program se estompează, dispare. Nu avem puterea de concentrare necesară (fiind oameni neantrenați). De aceea mai bine creez intenția doar când folosesc uleiul.

Cine a trecut prin cursuri de radiestezie sau alte tehnici terapeutice energetice înțelege mai bine.

Referitor la cele spuse de doamna doctor mai jos, nu mă aștept să reușesc să descriu ceva atât de complex și să se înțeleagă într-o singură postare. Ca o paranteză, am găsit un citat care spunea că dacă tu ca adult nu reușești să explici ceva unui copil ca el să înțeleagă, înseamnă că nici tu nu ai înțeles.

Pentru că rezultatele descoperirilor sunt prea diferite de ceea ce se cunoaște, se preferă să nu se vorbească despre ele.

Revin puțin la apă – datorită intervenției omului cu substanțe chimice și a modului de transport până la locuințele noastre, apa potabilă se alterează energetic și informațional. E dovedit de mult că are memorie. Apa deși curge, este formată din aglomerări de celule, numite clustere. Aglomerările sunt ceva dinamic. Clusterele se modifică dinamic când apa este în mișcare – moleculele se mai mută de la un grup la altul.

Modul cum se așează moleculele una față de cealaltă (prin interacțiunea câmpul de energie al fiecăreia), contează deasemenea și ne influențează sănătatea.

Când apa este restructurată, așa cum se observă în imaginea din dreapta, ceva benefic se întâmplă în apă. În stânga este apa de la robinet.

Sunt multe de spus, remarc aici doar faptul că apa restructurată absoarbe energia vieții din mediu și o înmagazinează, moleculele se așează după un model hexagonal și impuritâțile organice sau anorganice nu pot pătrunde în apă (intră dar sunt respinse). Apa se autocurăță.

O firma din Germania a umplut instalația cu apă restructurată (avea kilometri de țevi) și nu le-au mai ruginit țevile. În plus aglomerările de molecule sunt mai mici și hidratează mai bine. Revin mai jos cu o explicație de ce hidratează mai bine.

Am aflat despre descoperiri de la doamna lector univ. Dr. Mihaela Gheorghiu de la Facultatea de Medicina Carol Davila din București. (cele de mai sus despre apă sunt din experiența mea, din ce am citit).

De fapt fenomenele descoperite se cunosc de mult. Doar se redescoperă și în epoca noastră. Doamna Gheorghiu explică destul de bine.

Pe scurt, în atom sunt particule mai mici care se comportă ca o unda (ceva nematerial, cum sunt undele radio) dar când le observăm se comportă ca o particulă care are masă.

Când are masă se comportă cum am învățat noi la fizică în școală. Când se comportă ca undă respectă legile din fizica  cuantică, pe care nu o învățăm la școală în mod obișnuit.

Ceea ce au descoperit fizicienii în ultimii ani, este că și unele componente din celulele din corpul nostru care au dimensiunea sub o limită se comportă dual, particulă și undă, iar cele care depășesc limita, se comportă doar ca ceva material. Am putea spune că cele mici sunt și materie și energie ca să se înțeleagă mai bine.

Ce au mai descoperit este cum reușește molecula de apă să între în celule, deoarece membrana celulelor nu permite. Celula are câteva porți de intrare pentru apă, dar acestea sunt de două ori mai mici decât diametrul moleculei de apă. Molecula de apă își poate schimba forma, se subțiază și intră ne-am putea gândi noi.

Practic s-a constatat că nu poate. Nu are timp. În corpul uman, s-a măsurat că intră în fiecare secundă, (în toate celulele cred) 3 miliarde de molecule de apă.

Descoperirea arată că practic apa nu intră fizic în molecule, doar unda (energia și informația din ea – nota Petre).

În interiorul celulei este deja apa biologică, care preia energia și informația. În interiorul fiecărei celule, spune doamna doctor, moleculele de apă îmbracă unele formațiuni cu patru straturi de apă, cu roluri diferite de hidratare.

Aici fac o paranteză și spun că dacă apa nu intră fizic în celule ci doar energia și informația, atunci contează ce fel de apă bem. Apa cu clustere mici și energizată cu energia vieții hidratează mai bine și îi dă corpului ceea ce trebuie să îi dea. Poate oamenii de știință interpretează greșit și de fapt apa trece ca o undă prin acele porți apoi se rematerializează în celulă și așa se reîmprospătează apa din celulă.

Sfatul meu, citiți despre apa restructurată – sunt mai multe metode, despre dispozitive de obținere și despre apa alcalină care are și alte avantaje (recomand apa Kangen, de la numele aparatului care o produce). Aparatele Kangen sunt aprobate de Ministerul sanatații din Japonia și din alte țări și sunt folosite în spitale la ei. Noi consumăm de peste un an.

Ian Ramon vă poate explica de unde cumpărați aceste aparate și de ce e utilă sănătății. Am închis paranteza.

Doamna doctor spune că e păcat că încă studenții la medicină și farmacie învață tot din perspectiva mecanicii clasice și se ignoră partea de energie și undă descoperite de oamenii de știință.

Ne povestește în continuare experimentul unui cunoscut al său, fizicianul Teodor Săndulescu, de la Institutul Oncologic Fundeni din București. Echipa lui a prelevat fire de păr de la șoareci bolnavi și le-a iradiat cu raze X, pentru a găsi doza optimă de radiații pentru tratamanetul cancerului.

Dl. Săndulescu face cercetări de aproximativ 30 de ani.

Spre surpriza cercetătorilor, șoarecii de la care proveneau firele de păr, deși se aflau în altă cameră, au avut reacții ca și cum fuseseră radiați direct.

În cadrul studiului, șoareci bolnavi din alt lot au fost iradiați direct. S-a constatat că șoarecii la care a fost iradiat doar părul, ei nefiinf iradiați, au trăit mai mult decât ceilalți.

La Congresul de Medicina desfasurat la Viena intre 4 si 8 decembrie 2002 – informează numarul pe aprilie al revistei „Știința pentru toți” – un român a prezentat o lucrare cu totul atipica. Fizicianul Teodor Săndulescu, de la Institutul Oncologic Fundeni din București, a demonstrat la Viena că punctul de plecare pentru descoperirea unui nou tratament împotriva cancerului e greșit: informația care determina apariția cancerului nu se află în totalitate în ADN. Mai mult, el a propus și ca microundele „sa fie mobilizate” în lupta contra flagelului cancerului.

În lucrarea pe care a prezentat-o la Viena dr. Săndulescu a vorbit despre o nouă terapie împotriva cancerului: terapia cu microunde. Demn de precizat este că toți cei zece cobai pe care s-au făcut testele au supraviețuit și au dispărut tumorile maligne.

Poate fi terapia cu microunde noul tratament anticanceros pe care toată lumea a incercat să îl descopere? Doctorul Săndulescu spune că este prea devreme să se pronunțe. Totuși, este un inceput.

Am descris doar o descoperire din cele cinci de care vorbește.

Linkul către interviu:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=129&v=kBXL1eXMEdA

Despre apa alcalină:                                                          

https://www.youtube.com/watch?v=I_4y0TzDntI

Sursa fotografiilor și un articol despre apa structurată:

https://thewellnessenterprise.com/scientificminds/

Scrie-ne ce problemă ai vrea să rezolvi, prin formularul de mai jos,

sau ne poți suna direct la:

0732 989 888 / 0748 888 400

Tags: No tags

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of