doTerra Balance ® Amestec pentru echilibrare Este cunoscut pentru efectul de împământare

doTerra Balance ® Amestec pentru echilibrare Este cunoscut pentru efectul de împământare

Beneficii primare

  • Favorizează relaxarea întregului corp.
  • Poate ajuta la ameliorarea stărilor de anxietate.
  • Evocă sentimente de liniște și echilibru.
  • Prin efectul de împământare, ajută corpul să își echilibreze energia când are prea multă sau prea puțină.

Descriere

Aroma caldă lemnoasă a amestecului doTERRA Balance creează o senzație de calm și bunăstare. Acest amestec perfect de Molid, Lemn de Ho, Tămâie, Mușețel albastru marocan, Mușețel roman și Ulei de cocos fracționat oferă o aromă ispititoare, care favorizează liniștea și relaxarea.      Uleiul esențial de Molid, prezent în doTERRA Balance, era utilizat de nativii americani în scopuri curative și spirituale și continuă să fie utilizat și azi pentru a oferi armonie minții și trupului. Uleiurile de Lemn de Ho, Mușețel albastru marocan și Mușețel german pot ameliora senzațiile de anxietate, iar uleiul de Tămâie sprijină echilibrul emoțional.

 

Ingrediente

Ulei de cocos fracționat, molid (frunză), lemn de Ho (frunză), tămâie (rășină), mușețel albastru marocan (floare), mușețel german (floare), osmanthus (floare).

 

Utilizări

    Începe-ți ziua aplicând doTERRA Balance pe tălpi, pentru a-ți induce sentimente de liniște și calm (util și seara înainte de culcare, pentru a asigura un somn bun).

    doTERRA Balance este un amestec de uleiuri esențiale minunat pentru folosire în timpul unui masaj manual prin tehnica AromaTouch.

 

Indicații de utilizare

   Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.

 

Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

A nu se administra intern.

Scrie-ne ce problemă ai vrea să rezolvi, prin formularul de mai jos,

sau ne poți suna direct la:

0732 989 888 / 0748 888 400

Tags: No tags

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of