dōTERRA Air® Amestecul pentru claritate plus o mărturie interesantă la final

dōTERRA Air® Amestecul pentru claritate plus o mărturie interesantă la final

Beneficii primare

  • Menține o senzație de eliberare a căilor respiratorii și facilitează respirația.
  • Răcoritor și revigorant.

Descriere

Îmbunătățit cu cardamom, dōTERRA Air™ este un amestec remarcabil de uleiuri esențiale. Un produs reprezentativ al gamei de uleiuri esențiale dōTERRA, acest amestec exclusiv este alcătuit din uleiurile esențiale de Dafin (frunză), Mentă, Eucalipt, Melaleuca, Lămâie, Ravensara și Cardamom. dōTERRA Air poate fi aplicat local pe torace, spate sau tălpi, pentru a calma simțurile.

Utilizări

Pentru rezultate optime, aplică dōTERRA Air pe torace pentru o senzație de răcorire, revigorare și o respirație ușoară.

Masează pe torace sau picioare.

Dacă ești un entuziast al activităților în aer liber, aplică local dōTERRA Air înainte de a porni în explorarea naturii.

Indicații de utilizare:

Uz extern: pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător.

Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.

Difuzare: Pune două-trei picături în difuzor.

Precauții

Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

A nu se administra intern.

O mărturie despre utilizarea blendului Air de la Natalia.

12 ani am avut sinuzita. Din 2005, cand ma mutasem in alt oras (o alta tara), eram permanent racita. Am facut numeroase vizite la diversi doctori si acasa si peste tot, diagnosticul – sinuzita cronica la care se mai adauga – hiperplazie, opacifiere marginala fronto – maxilara bilaterala, polipi (ce dumnezeu o fi asta – nu stiu, si nici nu stiu daca am scris corect). Mi s-a spus de nenumarate ori ca ar trebui sa fac o interventie chirurgicala pe care categoric am refuzat sa o fac.

Eram dependenta de picaturi (puf-uri) pentru nas, am incercat de toate picaturile din toate tarile pe unde am mai fost, le cunosteam dupa gust si modul de a actiona (scarbos, stiu), ma cunosteau toate farmacistele de prin zonele in care locuiam. Aveam puf-uri “a la” Olynth in geanta, sub perna, la serviciu si acasa (deobicei cate 2, cu rezerva). Nu rezistam nici 3-5 ore fara ca sa nu folosesc picaturi – daca nu le aveam cu mine sau se terminau, eram nervoasa si irascibila, nu puteam respira, aveam dureri de cap groaznice, ochi rosii.

Ca sa spun ca am incercat de toate e putin spus, aerosol, pastile, antibiotice, tot felul de altfel de picaturi prescrise de medici, recomandate de farmaciste si etc. Suc de ceapa, ustoroi, apa de mare (TOT) – nimic nu m-a ajutat.

Cu Air (Breathe pe atunci) Touch am scapat in 2 zile, fara nici un protocol, am inhalat pe nas din 2 in 2 ore breathe, aplicam pe sinusuri, sub nas, cateodata putin si in nas 😀 )) in 2 zile scapasem definitiv, prima zi/noapte mi-a fost mai greu (mai ales noaptea) dar am avut rabdare si incredere isi am scapat definitiv de puf-uri!

S-a intamplat asta in Iulie 2017, tot atunci mi-am si facut cont doterra. Dupa 3 zile de uleiala cu Breathe, e 2019 si nici acum nu imi vine sa cred ca am scapat de puf-uri.

(Nota: “Air” e numele produsului pentru Europa, iar “Breathe” pentru America. E acelașI produs.Legislația UE i-a obligat să schimbe numele).

Scrie-ne ce problemă ai vrea să rezolvi, prin formularul de mai jos,

sau ne poți suna direct la:

0732 989 888 / 0748 888 400

Tags: No tags

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of