Mărturie despre durere de cap, cum m-au ajutat uleiurile esențiale și care anume

Mărturie despre durere de cap, cum m-au ajutat uleiurile esențiale și care anume

Am făcut multe experimente din diverse domenii ale vieții până acum. Sunt niște provocări interesante. Așa parcă învățâm mai repede. Fiind în mijlocul acțiunii. Simțind direct.

Ca o paranteză, relativ rar mai am câte o durere de cap persistentă. Am experimentat de mai multe ori ce se întâmplă dacă o las în pace, ca să văd cum evoluează. Cere ceva voință. În general nu trece.

Au fost cazuri când a trecut de la sine după mai multe ore, iar în alte cazuri m-am culcat cu ea, am reușit să dorm, dar m-am trezit tot cu ea dar mai puțin odihnit.

Câteodată ajută să țin apăsat relativ puternic, static,  timp de 30 de secunde cu degetul, la baza craniului, în spate unde intră coloana vertebrală în cutia craniană. Se simte ca un gol (la baza cutiei craniene).

Ieri a fost zi mai solicitantă. După amiază târziu m-a pocnit iar durerea. Spre ceafă, cu zvâcniri. Cu puțin timp inainte de culcare am masat ușor fruntea, tâmplele și ceafa cu Peppermint (Mentă). Nu folosiți imediat înainte de culcare deoarece senzația de răcorire nu vă lasă să adormiți.

De data aceasta nu a avut efect. Între 3 și 4 dimineață am fost semitreaz. Apoi am hotărât să o opresc.

Am ales din protocolul recomandat pentru migrene,  respectiv amestec din câte 3-4 picături din fiecare: Peppermint (Mentă), Frankincense (Tămâie) și Lavandă), doar Frankincense și Lavandă.

Special nu am adaugat și Peppermint.

Migrenele sunt dureri intense. Durerea mea nu am considerat-o migrenă deși intensă, de aceea am pus pe rând pe deget căte o picătură doar și am masat pe frunte, tâmple și ceafă. Nu după mult timp, nu am mai simțit durerea. Doar dacă mă mișcam o simțeam. Înainte o simțeam continuu.

Ideea este că am dormit bine și m-am trezit fără durere.

Reamintesc că minunatul ulei esențial Frankincense nu trebuie să lipsească din trusă.

O notă de încheiere. Amestecul PastTense® este conceput pentru echilibrare emoțională. Bun de exemplu când urmează să vorbești în public, să mergi la un interviu etc.

Dar amestecul PastTense® (este roll-on) conține și cele trei uleiuri menționate mai sus, Wintergreen plus altele (Wintergreen este deasemenea recomandat pentru migrene). Pe site scrie amestec pentru relaxare dar datorită componentelor este foarte bun și pentru dureri de cap și migrene.

L-a încercat cineva și pentru acest scop?

Scrie-ne ce problemă ai vrea să rezolvi, prin formularul de mai jos,

sau ne poți suna direct la:

0732 989 888 / 0748 888 400

Tags: No tags

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of