Prezentarea unui documentar despre efectele telefoanelor mobile.

Prezentarea unui documentar despre efectele telefoanelor mobile.

Am gasit un documentar făcut de francezi,

Tradus în limba română despre efectele telefonului mobil asupra puilor de găină și asupra copiilor. Atât telefonul cât și antenele operatorilor de telefonie mobilă au efect nociv.

 

În film se arată unele măsurători într-un apartament.

Nu considerați că cei 2 sau 4 Volți / metru se pot compara cu tensiunea nepericuloasă de la o baterie (bateriile acelea de la telecomandă au câte 1,5 Volți, și generează curent continuu.

 

Emisiile electromagnetice de la telefonul mobil sunt pulsatorii, sunt pe frecvență mare și de aceea sunt absorbite de țesuturile corpului omenesc până la distanțe mari în interiorul corpului. Copii sunt mult mai sensibili.

Telefonul mobil când nu e folosit, dar este în funcțiune (ecranul stins), emite pulsuri scurte la intervale de 1 secundă. Acest mod nu e periculos.

 

Când telefonul sună sună și când vorbești la telefon emite mult.

Durata cât vorbești e un factor de considerat, iar al doilea factor este cât de aproape este antena telefonului de corp și urmează puterea de emisie. Telefonul își reglează puterea de emisie în funcție de cât de departe este de un turn (Cell Tower). Un telefon emite maxim 2 sau 3 wați.

Un turn emite aproximativ 50 de wați.

Pentru cei care locuiesc mai aproape de 300 de metri de un turn, efectele nocive sunt mai observabile. Am dat numărul de 300 de metri pe baza studiilor pe care le-am găsit menționate. Cercetătorii au măsurat starea de sănătate pe o rază de 80 de metri apoi pe o rază de până la 300 de metri.

 

În zonele aglomerate, un turn emite aproape non-stop.

De la 2G, la 3G, la 4G, frecvențele pe care se emite s-au tot schimbat. Au tot crescut în frecvență. Și efectele nocive sunt mai mari la frecvențe mai mari.

 

Urmărește la minutele de mai jos:

Minutul 4 și 04 sec – măsurători în apartament.

 

Documentarul este mai vechi. Între timp telefoanele au fost îmbunătățite și emit ceva mai puțină putere. Au eficiență mai bună.

 

Minutul 12 și 35 de secunde – la țară, după montarea unui Cell Tower au murit puii de găină (din 12 ouă ieșeau 10 – 11 pui, după apariția turnului, mai ieșeau maxim 3 pui).

 

Minutul 17 și 35 de secunde – studiu științific care a evidențiat clar efectul nociv asupra puilor de găină.

 

Minutul 30 și 15 secunde – o familie din Franța. Au o fetiță. După apariția unui turn de telefonie mobilă în apropiere, soția a pierut mai multe sarcini, a născut o fetiță și aceasta s-a îmbolnăvit de leucemie.

 

Emisiile de unde electromagnetice afectează și ADN-ul, spun alte studii. Afectează sistemul imunitar în toate cazurile.

 

Uleiurile esențiale protejează sistemul imunitar și îl întăresc. Este o primă soluție.

Și medicamentele o fac dar au și efecte negative.

 

Alte soluții de protecție?

În altă postare.

 

Linkul către filmul tradus în limba română:

 

Scrie-ne ce problemă ai vrea să rezolvi, prin formularul de mai jos,

sau ne poți suna direct la:

0732 989 888 / 0748 888 400

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *