Aura corpului înainte și după meditație, așa cum apare în fotografia Kirlian.

Aura corpului înainte și după meditație, așa cum apare în fotografia Kirlian.

Interpretarea textului din imagine: sentimentele pozitive fac ca aura să aibă culori stălucitoare, frumoase.

Chiar și când minți sau ești mințit(ă), culorile se schimbă și reflectă acest lucru. Din informațiile mele, în fotografia Kirlian nu apare. E un efect mai subtil.

Doar reamintesc că uleiurile esențiale ajută la o sesiune reușită de meditație. Fiecare are uleiul lui preferat. Prin experimetare îl descoperi.

Iată câteva: Frankincense, Rose, Lavender, Ylang-Ylang, Sandalwood, Clary Sage.

Aura înregistrată prin efectul Kirlian (procedeu care folosește curent electric de înaltă frecvență și înaltă tensiune), nu este probabil aura așa cum arată în realitate, însă mărimea ei din fotografia Kirlian și forma dau suficiente date ca să poți constata dacă un remediu, sau un procedeu terapeutic au rezultate benefice pentru corp sau nu.

Aura în sine nu este direct dependentă de meditație. Meditația readuce echilibrul în corp și corpul reflectă starea sa în mărimea, forma și culorile aurei. Lucrurile sunt mai complicate în domeniul subtil și invizibil pentru marea majoritate.

A fost descoperită de către Kilner o substanță (dicyanin – în engleză) cu ajutorul căreia au fost creați niște ochelari speciali și cu aceștia oricine putea să vadă aura corpului. Nu au fost multiplicați deoarece s-a descoperit că afectau grav ochii. Nu mai rețin motivul.

De atunci s-au mai realizat diverse tipuri de ochelari care filtrează în principiu spectrul vizibil, lăsând să treacă mai mult partea superioară a frecvențelor luminii.

Mai multe detalii de exemplu aici:

https://paranormal.lovetoknow.com/Aura_Goggles_Interview

Scrie-ne ce problemă ai vrea să rezolvi, prin formularul de mai jos,

sau ne poți suna direct la:

0732 989 888 / 0748 888 400

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *