Continui prezentarea uleiurilor esențiale din kitul emoțional cu Forgive (înseamnă iertare).

Continui prezentarea uleiurilor esențiale din kitul emoțional cu Forgive (înseamnă iertare).

O scurtă introducere despre emoții și blocaje energetice (foarte reale și dureroase când le descoperă un terapeut). În mod normal punctele respective nu sunt dureroase la apăsare.

Emoțiile negative pe lângă efectul recunoscut ca distructiv asupra sănătății, ne afectează și capacitatea de a lua deciziile cele mai benefice în viața de zi cu zi, de aceea ne afectează și din punct de vedere al relațiilor, uneori chiar financiar și aici îi includ și pe cei care au o afacere.

O simplă supărare de moment nu ne afectează prea mult, dar emoțiile și sentimentele negative întreținute, încep prin a crea blocaje energetice și de aici apar disfuncționalități în organe și după un timp și simptome pe care le resimțim în corpul fizic. Totuși și o ceartă scurtă dar intensă în care ne enervăm, ne dezechilibrează sistemul imunitar pentru mai multe ore.

Mulți ignoră partea energetică și blocajele.

Sunt reale și palpabile, respectiv punctele de presopunctură se pot palpa și unele pot fi dureroase uneori iar energia se poate simți ușor.

Pentru cei sceptici le recomand să meargă la un terapeut pentru un masaj reflexogen (pe talpă). Vor rămâne surprinși / surprinse să constate ce puncte dureroase au în talpă care nu se resimt deloc la mersul normal sau la alergare. Pe talpă este proiecția tuturor organelor. Un punct dureros este în legătură cu un organ. Orice punct se află pe un meridian energetic.

Pe acel meridian sunt blocaje energetice. Organul poate nu e încă afectat dar va fi, dacă nu se schimbă nimic în regimul de viață și persoana nu face nimic în această privință.

Utilitatea depistării blocajelor este de mare importanță, deoarece acestea pot indica că ceva nu e în regulă cu un organ chiar și cu doi ani înainte de a apărea simptome fizice și dureri.

Practic niciodată nu e prea târziu să intervenim. Nici când se adună o sumă de afecțiuni, care de regulă sunt corelate între ele.

În acest caz, nu putem readuce corpul la o funcționare normală, cu un pumn de pastile (recomandate de doctor), pentru simplul motiv că majoritatea ascund simptomele ca să îți ușureze viața și fac aceasta aducând noi toxine în ficat și rinichi.

O soluție de rezolvare mai sănătoasă este calea naturală, care nu introduce toxine în corp deloc și

o abordare holistică a aplicării remediilor naturale.

Una dintre căi este cea a uleiurilor esențiale, naturale și pure 100%. Firma doTerra este singura care garantează calitatea prin standardul CPTG, prin laboratoare independente.

Piața uleiurilor esențiale nu este standardizată (nu există un standard unic).

Scanarea Zyto poate spune prin raportul pe care îl emite ce uleiuri esențiale sunt cerute de corp pentru reechilibrare emoțională și fizică.

Orice pas către vindecare începe cu echilibrarea emoțională. O emoție negativă este cauza pentru apariția unei afecțiuni, aproape întotdeauna.

De aceea medicii și terapeuții doTerra au conceput kitul de uleiuri esențiale cu efecte emoționale.

Un alt ulei din acest kit este Forgive.

Descriere și beneficii primare

Porți o povară care devine tot mai grea cu cât trece timpul? Când ești gata să mergi mai departe, doTERRA Forgive, un amestec de uleiuri esențiale arboricole și din plante medicinale, te va ajuta să descoperi acțiunea eliberatoare a iertării, uitării și deciziei de a trece peste cele rele.

Când vei încorpora beneficiile aromatice ale amestecului Forgive în drumul tău spre iertare, vei regăsi mai multă putere pentru a merge mai departe și a lăsa trecutul în urmă.

Începe-ți fiecare nouă zi cu sentimente de ușurare și mulțumire oferite de amestecul pentru reînnoire Forgive.

Forgive te ajută să ierți doar dacă vrei. Când vrei, chiar și puțin, folosind-ul îți va fi mai ușor.  

Iertarea eliberează. Simți cum se ia o greutate de pe inimă sau de pe suflet.

Ingrediente (engleză)

Spruce Leaf, Bergamot Peel, Juniper Berry Fruit, Myrrh Resin, Arborvitae Wood, Nootka Tree Wood, Thyme Leaf, Citronella Herb.

Ingrediente (română)

Molid (frunză), bergamotă (coajă), ienupăr (bacă), mir (rășină), Arborvitae (lemn), chiparos Nootka (lemn), cimbru (frunză), citronella (parte aeriană).

Utilizare

  • Aplică-l pe punctele de puls și pe piept, pentru a-ți induce o stare de echilibru și mulțumire.
  • Poartă doTERRA Forgive cu tine pe parcursul întregii zile.
  • Folosește amestecul Forgive în timpul meditației, pentru a înlocui sentimentele negative cu sentimente sănătoase pozitive.

Difuzare: pune una-două picături în difuzorul ales.

Uz extern: pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător.

Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător.

Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.

Cantitățile sunt pentru adulți.

Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul.

Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Scrie-ne ce problemă ai vrea să rezolvi, prin formularul de mai jos,

sau ne poți suna direct la:

0732 989 888 / 0748 888 400

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *