Zyto scan ad banner 2019-dec 2

scanare Zyto a organismului (fizic si emotional) – afla cauza

Analizele medicale nu iti arata cel mai important factor de perturbare a organismului tau si mai exact EMOTIILE. Acare duc la perturbarea organului. Cu Zyto putem descoperi asta.
CAUZA simptomelor sunt 90% traumele emotionale (frica, vinovatie, furie, neincredere, resentimente)

Vrei sa aflii care este cauza reala a afectiunilor tale si exact ce are nevoie corpul tau pentru a fi in cea mai buna stare? vino la o scanare Zyto.

Programeaza o scanare la 0732.989.888 inclusiv pe whatsapp sau prin formularul din josul paginii.

Iti putem oferi o scanare a intregului organism atat fizic (organe), energetic (meridiane, dantura, coloana) si emotional cu un aparat profesional ZYTO  (asemanator cu biorezonanta dar mai destept pentru ca iti arata si emotiile din spatele afectiunilor  si  exact plantele sub forma de uleiuri esentiale care iti echilibreaza corpul fizic-emotional). In urma scanarii poti avea confirmari sau constientizari, clarificari imoprtante. Vei afla cauza  emotionala a problemelor principale si SOLUTII eficiente pentru a rezolva definitiv acele probleme.

Este o scanare rapida in 25 minute, non-invaziva pe baza energiei emise de corpul si organele tale in mod natural. Scanam organismul tau cu aparatul Zyto, apoi urmand o consultatie pentru a CLARIFICA atat problema cat si solutiile! Tinand cont inclusiv de bugetul si timpul pe care vrei sa il aloci pentru a-ti creste sanatatea. 

Procedura de scanare ZYTO este similara cu biorezonanta clasica dar mai eficienta.

Pe langa scanarea energetica a intregului organism organe, limfa, meridiane, sistem cardiovascular, gastrointestinal, detoxifiere, sistem imunitar, dieta-nutritie, in total scaneaza 172 de aspecte – ZYTO iti arata care sunt stresorii principali ai organismului (ex: paraziti, metale grele, lipsa vitamine, stresori hormonali, enzime sau probiotice, sau pot fi multe altele)

Iata cateva imagini dintr-o scanare:

 

SCALA EMOTIONALA –  ce emotii distructive afecteaza corpul (in ordinea intensitatii) ca sa realizezi exact cele mai importante tipare pe care daca le schimbi vei transforma sanatatea ta foarte pozitiv.

 

 

In scanare vei gasi rapoarte detaliate despre:

+ sistemul de detoxifiere,

+ sistem gastro-intestinal,

+ sistem imunitar,

+ sistem hormonal,

+ scala emotionala actuala – exact ce emotii afecteaza organele,

+ ce organe sunt in afara parametriilor normali,

+ starea meridianelor energetice principale,

+ starea energetica a tuturor vertebrelor coloanei,

+ starea energetica a fiecarui dinte,

+ Cele mai eficiente produse pentru a vindeca si a creste sanatatea organismului.

La scanare Zyto vei afla de asemenea exact EMOTIILE care produc probleme in corp – care sunt acele emotii si ce anume afecteaza negativ in corpul tau. Stiind emotia vei afla CAUZA reala a problemei! Desigur pe langa scanarea aparatului, si eu si Anne Marie iti vom oferi clarificari si  ghidare practica pentru a solutiona definitiv problema ta principala.

Scanarea + consultatia (20min) este 150 lei / persoana;

pentru deplasari la domiciliu pretul este 400 lei / persoana.

Separat de consultatia scanarii si recomandarile de uleiuri esentiale terapeutice, de protocoalele acestora ,

Daca doriti consultatie mai complexa, mai in detaliu despre rezolvarea unor conflicte emotionale puternice, va putem oferi sedinte foarte eficiente de echilibrare, eliberare emotionala.

Programeaza o scanare la 0732.989.888 inclusiv pe whatsapp sau prin formularul din josul paginii.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *